تبلیغات
همه چیز در مورد برنامه پرطرفدار " بفرمایید شام " - طرز تهیه مقلوبه

برای اطلاع از به روز شدن وبلاگ با صفحه فیس بوک ما در ارتباط باشید : http://facebook.com/befarmaidsham

بفرمایید شام

جستجو

 

طرز تهیه مقلوبه

سه شنبه 5 بهمن 1389   09:57 ق.ظ

این هم مقلوبه ناهار وین ...

پلو مقلوبه -- غذای عربی

مواد لازم:

برنج                        500 گرم

گوشت                    600 گرم

بادمجان                    2 عدد خرد شده و سرخ شده

زردچوبه                      1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه و قرمز       به میزان لازم

خلال بادام                1 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده           به میزان لازم

 

برنج را از قبل خیس کرده و سپس آبکش کرده ایم.

گوشت گوسفند یا گوساله استفاده میکنیم که گوساله باشد بهتر است.

در اصل این غذا از دانه صنوبر یا کاج با نام انگلیسی پاینات یا با اصطلاح عامیانه شلغوز استفاده میکنند به جای خلال بادام که خیلی هم خوشمزه است که قیمت گرانی دارد.

گوشت را با پیاز و سیر و ادویه جات تفت میدهیم و با آب بار میگذاریم تا آب پز شود.

آب گوشت را هم نگه میداریم.

قابلمه را روی حرارت میگذاریم و گوشتهای پخته شده را داخل آن در یک ردیف میریزیم.

بادمجانهای سرخ شده را روی گوشتها در یک ردیف میریزیم.

پوست بادمجانها را برای اینکه شکل زیبایی داشته باشند به صورت یک در میان به شکل نواری گرفته ایم.

برنج را روی بادمجانها میریزیم.

آب گوشت را که یک بار صاف کردیم روی مواد میریزیم.

تهیه این غذا تقریباً مثل بار گذاشتن کته است.

ادویه ها و نمک و خلال بادام را هم اضافه میکنیم.

مقداری هم آب زعفران اضافه میکنیم.

میزان زردچوبه باید بیشتر از فلفل ها باشد.

استفاده از زعفران اختیاریست.

در کشورهای عربی زردچوبه را با مقداری زیره آسیاب میکنند تا موقع تفت دادن زردچوبه یا پختن غذا بوی ضخم نداشته باشد.

در ظرف را میگذاریم و اجازه میدهیم حدود 20 - 25 دقیقه این غذا بپزد.


نوشته شده توسط : بفرمایید شام